• 1 Cisco Networking AcademyCertifiquem als nostres alumnes

Cisco Networking Academy

El Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Instal·lacions de Telecomunicacions del nostre institut, permet als nostres alumnes accedir a la certificació Cisco CCNA Routing & Switching.L’Institut Lluís Domènech i Montaner està adherit a Cisco Networking Academy, fet que garanteix als nostres alumnes l'accés als recursos, materials dels cursos, serveis i llocs web de Cisco que permeten la preparació de les proves per obtenir la certificació.

El pla d'estudis ajuda als alumnes a desenvolupar habilitats de preparació per el món laboral, garantint uns coneixements que seran la base per a l'èxit en les carreres relacionades amb les xarxes informàtiques. Els estudiants estaran preparats per realitzar l'examen de certificació Cisco CCENT després de completar una sèrie de dos mòduls i l'examen de certificació Cisco CCNA Routing & Switching després de completar una sèrie de quatre mòduls.

El pla d'estudis de Cisco CCNA Routing and Switching ensenya conceptes i habilitats de xarxes, des d'aplicacions de xarxa fins als protocols i els serveis que presten les capes inferiors de la xarxa a les aplicacions. Els estudiants progressen partint de xarxes bàsiques fins arribar als models més complexos de xarxes empresarials i models teòrics de xarxes.

En cada mòdul, els estudiants aprenen conceptes tecnològics de xarxes amb el suport dels mitjans de comunicació interactius i s'apliquen i practiquen aquest coneixement a través d'una sèrie de pràctiques i activitats simulades que reforçar l'aprenentatge. El pla d'estudis és apropiat per a estudiants de diferents nivells educatius, entre ells els institut de formació professional.

Els estudis estan dissenyats per a estudiants que busquen llocs de treball d'entrada al món de la indústria de les TIC o per alumnes que volen complir amb els requisits previs per a perseguir les habilitats més especialitzades en TIC.

Els alumnes obtindran una certificació amb reconeixement mundial dins de les empreses informàtiques i de les TIC, permeten treballar com dissenyador, instal·lador i administrador de xarxes.