AUTOBÚS

Si teniu la necessitat d'arribar a l'Institut Lluís Domènech i Montaner utilitzant l'autobús com a transport públic de la ciutat de Reus, les parades més properes són:

  • IES Domènech i Montaner (Direcció Castellvell - Reus)
  • Carretera de Castellvell 2 (Direcció Reus - Castellvell).

Si voleu localitzar les parades, podeu clicar al damunt de "Mostra a Google Maps" a la cantonada superior esquerra del mapa, i situar el cursor del ratolí al damunt de les icones de color blau amb un autobús, sense clicar. S'obrirà una etiqueta amb el nom i línies d'autobús de la parada seleccionada.

Si voleu conèixer l'horari dels propers serveis d'autobusos que circulen per les parades, podeu clicar al damunt de "Mostra a Google Maps" a la cantonada superior esquerra del mapa, i clicar al damunt de les icones de color blau amb un autobús, corresponent a la parada desitjada. S'obrirà una finestra on apareixen totes les línies d'autobús que donen servei a la parada seleccionada i l'horari dels propers serveis d'autobusos.

Si teniu la necessitat de consultar les rutes, horaris i esquemes de les línies d'autobusos, podeu clicar al damunt de reustransport.cat i entrareu a la pàgina de REUS TRANSPORT.

Si cliqueu al damunt de les icones de les línies 33, 40, 41 i 42, podreu veure les rutes i parades de cada línia. Per consultar horaris, cliqueu al damunt de la icona "Línies, parades i horaris".